ROYAL FOOD AMSTERDAM

ROYAL FOOD AMSTERDAM Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 193 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Food Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 21:21 Bezorging was een half uur vertraagd waardoor het 1 u 15 m duurde. Eten was nog eetwarm en lekker. Spareribs was meer vet dan vlees en bleef aan het bot plakken.
6 aug 2022 om 21:32 I had een shoarmaschotel en daar zat geen pita broodje bij. Had ik bij de opmerkingen nog gevraagd. Eten was koud en er was maar 1 soort saus (knoflook Patat was slap. Sla was in een klein bakje gepropt met een stukje komkommer en tomaat.
4 aug 2022 om 13:01 Heb om 21.45 mijn bestelling geplaatst en werd pas om 00.15 uur bezorgd. Ik realiseer me (achteraf) dat het restaurant nogal ver van mijn woning ligt maar dan moeten ze mijn bestelling niet accepteren. Klacht weer ingetrokken.
4 aug 2022 om 0:45 My food is still not delivered. My payment went through at 22.37 and it is currently 00.44. The restaurant cannot be reached by phone even after multiple calls it goes straight to voicemail, I look forward to discussing the refund.
29 jul 2022 om 23:22 Na heel lang wachten, geen enkele mogelijkheid tot contact met het betreffende “restaurant” ons eten ontvangen. Hopelijk neemt het betreffende restaurant contact met mij op, het geleverde “eten” is naar de vissen in de haven gegaan! Was niet te eten!
28 jul 2022 om 20:31 Was snel en lekker.
25 jul 2022 om 23:54 Moet gewoon van de thuisbezorgd lijst af! Duurde bijna twee uur voor de bezorging. Het is daarna niet meer te vreten die shoarma schotel. Waardeloos!
23 jul 2022 om 20:44 Ruime tijd te laat bezorgd, en koud eten
22 jul 2022 om 22:02 Heel lang gewacht op h
22 jul 2022 om 20:48 Een uur moeten wachten, ook nog eens niet gekregen wat besteld was. Eten was teleurstellend
22 jul 2022 om 10:33 Nooit meer en dat noemt zich royal food niet te bereiken via telefoon en dan het eten een uur later dan dat het bezorgd moet zijn bezorgen de snacks waren niet krokant patat was soppig van de olie
20 jul 2022 om 22:55 Echt on-ge-lovelijk, meer dan 2 uur gewacht voor een koude sompige bak kapsalon met 3 stukjes vlees keuken uiteraard niet te bereiken echt verspil je tijd en geld hier niet